Digueu- nos el que busqueu    
                                                         
SITUACIÓ GEOGRAFICA
L´Estartit és una població turística , ubicada al peu del Massís del Montgri a la Costa Brava. Esta situada a uns 60 kms. de la frontera amb França ( Perthus)

Ara, important centre turístic, L'Estartit es va desenvolupar gràcies a l'activitat portuària del poble durant els segles passats, període durant el qual, exportava nombrosos dels seus productes (arròs, vi, blat, etc.) cap a les gens de ciutats com Barcelona. Al llarg del temps, L'Estartit desenvolupà la seva infrastructura, els seus comerços i activitats així com el turisme.

Avui dia, la població ofereix diverses activitats gràcies al seu ric patrimoni. Situat al litoral gironí, L'Estartit disposa d'una platja de uns 5 quilometres de sorra fina, ideal per als nens, degut a la poca fondària inicial del mar en aquesta zona
.

                            
A L'Estartit hi ha activitats per tots els gustos.
Una de les principals activitats es la relacionada amb el món marí. La iniciació al buceig permet descobrir un nou univers; el del món submarí. Poden, o quedar-se a la superfície amb tub i ulleres, o anar cap a les profunditats del mar amb ulleres i ampolles d'aire. En qualsevol cas, el món marí continua essent un món fascinant.
                                
En efecte, aquestes activitats permeten veure o aproximar-se a vàries espècies de peixos i coralls, o coves submarines formades per l'erosió marina. Per als que desitgen descobrir el fons de una manera més tranquil·la, L'Estartit proposa nombroses excursions en vaixell amb fons de vidre amb possibilitat de sopar (únicament al MARINA PRINCESS) a través del qual s'observa la naturalesa del fons marí. També existeix la possibilitat de pesca en barca.

                                        
A més a més, el mar ofereix la possibilitat de practicar l'esquí aquàtic, el kaiac, penetrar en l'interior de coves marines, descobrir el litoral gironí i les illes Medes. Per últim, els aficionats a aquests esports, poden aprofitar el vent i el mar per practicar windsurfing, kitesurfing o sailing.
               

                                                                           página anterior      { 1 - 2 - 3 }    página seguent